Sayfalar

19 Nisan 2015 Pazar

Renkli Saç Modasını Denediniz Mi?


Merhaba Arkadaşlar,

Havalar ısındıkça renkli kıyafetlerin moda olduğu gibi saçlarımız da renkleniyor. Kış boyu koyu renklerden kurtulup yaza yaklaştığımız şu günlerde açık renkleri çok özlediğimi fark ettim.
Kıyafet kadar saçlarımız da çok önemli. Mevsim değişikliklerinde saçımıza da bir dokunuş yapmamız gerekiyor.


Gelelim şu anki saç trendlerine. Saçlarınız kumral tonlarında ise sarı gölgeler kullanabilirsiniz. Uçlara doğru plantin sarısı çok havalı duruyor gerçekten. Ombre modeli hem doğal hem de farklı duruyor.


Renkli saçlarda bu sezon çok moda. Düz pembe, mavi tonları ya da sabit rengin üzerine farklı renk gölgeli modeller de oldukça revaçta.





Siyah saç müdavimleri asla siyahtan vazgeçmezler. Ama onlarda değişiklik yapmak isterlerse siyah saçın uçlarına mavi röfle gerçekten çok hoş duruyor. İlgi çekmeyi sevenler denemeli.



Daha çok teenage yaş grubunun tercih edeceği renkli saç modasından bir iddialı renkte PEMBE..



Hiçbir zaman modası geçmeyecek bir saç rengi var ki o da Platin Sarı. Gerçekten yazın en rahat kullanabileceğiniz bu renk ile giyeceğiniz tüm renklerle uyum sağlayacağınız gibi, saçlarınız ışıltısıyla ilgi odağı olacaktır. Kısa saç modelinde kesimi daha güzel gösteren bu rengi, uzun saçta bronz ten ile de rahatlıkla kullanabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder