Sayfalar

25 Şubat 2015 Çarşamba

Bir Bayanın Çantasında Bulundurması Gereken En Önemli Şey Nedir?

Merhaba Arkadaşlar,

Dışarı çıkarken en gerekli aksesuarımız şüphesiz ki çantamızdır. Gittiğimiz yere göre taşıyacağımız çanta boyutu değişiklik gösterir. Günlük alışveriş, spor, gezme vb. dışarı çıkmalarımızda genelde büyük çanta tercih ederiz. Abiye kıyafet giymişsek daha şık, küçük çantalar tercih ederiz. Ama nereye ve nasıl gidersek gidelim mutlaka yanımıza çantamızı alırız.



Çantamız ister büyük  ister küçük olsun, mutlaka içine koymamız gereken ihtiyaçlarımız vardır. Cep telefonu, cüzdan, acil durumlar için makyaj malzemelerimiz ve en temel ihtiyacımız olan ve mutlaka ama mutlaka yanımızda bulundurmamamız gereken asıl ihtiyacımız nedir? Ped...

Herhangi bir sürprizle karşılaşmamak için çantamızda her zaman ped bulundurmalıyız. Kendimiz için ya da acil olarak başka bir arkadaşımıza vermemiz için bile mutlaka yanımızda hayat kurtarıcı olarak bulundurmamız gerek diye düşünüyorum. Ama tabi yanımıza ped aldık. Çantamızı açıp kaparken en sinir olduğumuz şey, pedin dışarıdan görünmesidir. Çantadan başka bir şey çıkarmak istersiniz, bir bakmışsınız ped de onunla birlikte fırlamış :) Ya da oradan pembe pembe görünüyor, akla karayı seçersiniz görünmemesi için.

İşte her şeyin çaresi olduğu gibi bunun da çaresi var. Gratis ve Watsons mağazalarından edinebileceğiniz PED ÇANTALARI...





İçerisine pedlerinizi yerleştirebileceğiniz çok şık bir ped cüzdan. Hem çantanız derli doplu bir şekilde duracak, hem de  göründü görünmedi derdinden de kurtulmuş olacaksınız. 4 TL gibi çok uygun bir fiyata satın alabileceğiniz bu ped cüzdanlardan mutlaka çantanızda bulundurmalısınız. Benden söylemesi!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder