Sayfalar

16 Şubat 2015 Pazartesi

Masaj Yağı İle Kuru Ciltlere Son

Merhaba Arkadaşlar,

Cildimiz ne kadar sağlıklı ise o kadar güzel ve parlak olacaktır. Ancak sağlıklı cilt güzel görülür. Temiz, gözeneklerden arınmış, batık sorunu olmayan ve en önemlisi de nemlendirilmiş bir cilt kusursuz görünecektir.



Kış aylarında ise vücudumuz soğuktan kuruduğu için nem oranı da azalmaktadır.Bunu da ilk önce bol su içerek vücudumuzun nemini arttırabiliriz, daha sonra da tabi ki doğru nemlendirici kremler, bakım losyonları ile destekleyebiliriz.



Vücut losyonları haricinde masaj yağlarını da denemenizi tavsiye ederim. Çünkü masaj yağlarının içerisindeki nem oranı vücut kremi ve losyonlarına göre çok daha fazladır. Banyo sonrası vücudunuza uygulayacağınız masaj yağı ile inanılmaz derecede cildinizin nemlendiğini göreceksiniz ve cildinizdeki o yumuşaklığı ve parlaklığı fark edeceksiniz.


Masaj yağları, vücut krem ve losyonlarına göre çok daha pahalı. Bilindik markalar olunca fiyatları daha da yukarı çıkıyor. Size önereceğim 2 markanın ürünü gerçekten çok çok cazip fiyatlı.

Birincisi Vİ-VET Epilasyon Sonrası Temizleme ve MASAJ YAĞI. Gratis ve Watsons'larda bulabilirsiniz. 4.50 TL gibi çok uygun fiyata sahip. Sir ağda uygulamasından sonra da kullanabileceğiniz, hep cilt temizleyici hem de cilt nemlendiricisidir. Cildiniz bebek cildi gibi pürüzsüz oluyor. E Vitamini sayesinde de cildin doğal yapısını koruyor. Rahatlatıcı masaj yağı olarak da kullanabilirsiniz.


İkinci önereceğim ürün ise ARKO NEM BAKIM YAĞI BODY OIL. Bu yağ da gerçekten diğer marka ürünlere göre uygun fiyatlı. Yoğun nemlendirme özelliğine sahip. Hem masaj yağı, hem de nemlendirici olarak kullanabilirsiniz.


Bence hemen birer masaj yağı edinip, hem güzelleşin hem de kendinizi masajla ödüllendirinnn :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder