Sayfalar

19 Şubat 2015 Perşembe

FUβBALSAM Ayak Losyonu İle Yorgun Ayaklara Son!

Merhaba Arkadaşlar,

Sizlere sadece Gratis mağazalarında satılan Almanya'dan ithal FRANZISKUS Latschenkiefer Fuβbalsam (Ayak Losyonu) ürününü paylaşmak istiyorum.


Hepimiz ister evde ister iş yerinde olalım gün boyunca koşturur dururuz. Akşam olup da şöyle bir uzandığımız zaman anlarız ne kadar yorgun olduğumuzu.






İşte bu yorgunluğumuzu azaltmaya yardımcı olacak, ayak ve bacak ağrılarımıza dur diyecek bir ürün Fuβbalsam.








Yani sadece yatarken ayağımızı yıkayarak ayağımızı rahatlatmış olmayız, bu sadece serinlemesini sağlar. Ayağımızın bakıma da ihtiyacı vardır. Bu ürünün içeriğindeki jojoba yağı, cilde hoş bir rahatlık ve tazelik hissi getiriyor. Ayak tabanına, parmaklarınıza, baldırlarınıza iyice yedirerek sürebilirsiniz. 






Yatmadan önce temizlenmiş ayağımıza bolca sürdükten sonra çorap giyersek sabaha kadar cildimiz kremi daha iyi bir şekilde emecektir. Bu da benden tavsiye olsun.





Ayrıca yedirerek ve masaj yaparak sürdüğünüzde de yorgun bir günden sonra tüm vücudunuz rahatlayacak ve mışıl mışıl bir uykuya geçmenizi sağlayacak. Fiyatı da gayet uygun olan bu ürünün bacak losyonundan da alabilirsiniz. Mentollü ve mentolsüz olanları da var. Tercih sizin...

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder