Sayfalar

19 Nisan 2015 Pazar

Daha İnce ve Sağlıklı Olmak için İçeceklerinize Tarçın Ekleyin


Merhaba Arkadaşlar,

Havaların açmasıyla birlikte artık gardırobumuzu da yavaş yavaş değiştirebiliriz. Kalın kazaklar, hırkalar yerini bahar sezonuna bırakıyor. Vücudumuzun hatalarını kapatan ya da kilocuklarımızı saklayan kazakların yerini tril tril penyeler alacağı için kiloların gitme vakti geldi :)


Kendimizi daha iyi hissetmek, daha sağlıklı olmak ve daha güzel görünmemiz için yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Alışkanlıkları bırakmak çok kolay bir şey değil. Kış boyunca yediğimiz makarnalar, pilavlar, tatlılar bunlar gerçekten beynimizin çok sevdiği ve hiç bırakmak istemediği yiyecekler...


Ancak bu yiyecekleri sürekli tüketmemiz hem sağlığımız  hem de fiziksel görüntümüz açısından bize zarar verir. Alacağımız basit önlemlerle alışkanlıklarımızı değiştirebiliriz. Çok geç saatte yemek yemeyerek, biraz egzersiz ve 3 beyazdan uzak durarak bunu başarabiliriz.




Bol su içmenin de ne kadar sağlıklı olduğunu ve zayıflamamıza, yağ yakımına yardımcı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bazılarımız su içmeyi fazla sevmez. Bunu kolaylaştırmak, su içmeyi daha zevkli hale getirmek için bir kaç önerim var. Tarçınlı su..


Tarçını çubuk olarak da kullanabilirsiniz. Bir sürahinin içerisine bir kaç tane tarçın çubuğu koyarak suyun tadına aroma katabilirsiniz ve tarçının sayısız faydalarından da yararlanmış olursunuz. Suya koyabileceğiniz gibi süte ve çaya da koyabilirsiniz.



Tarçını kullanarak hem içeceklerinize farklı bir aroma katabilir hem de daha sağlıklı olabilirsiniz. Bir deneyin düzenli içtikçe mutlaka farkı göreceksiniz....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder