Sayfalar

10 Nisan 2015 Cuma

Dudaklarda Pembenin Gücü


Merhaba Arkadaşlar,

Bahar ayının gelmesiyle birlikte "henüz yağmurlardan dolayı çok hissedemesek de " kış boyunca giydiğimiz koyu renklerden kurtulmak istiyoruz. Kuşların cıvıltısı gibi içimizde kıpır kıpır oluyor.



Kış boyunca daha çok koyu renk giydiğimiz için, renkli   olan her şeyi özledik.. Renkli elbiseler, renkli pantolonlar, renkli bluzlar, renkli rimeller, renkli rujlar....


 
 
Benim en fazla özlediğim de renkli rujlar oldu.. Özellikle pembe rujjjjj. Pembe rujun enerjisine çok inanırım. Pozitif gücü olduğuna, insanın enerjisini arttırdığını düşünüyorum.
 



 
 
 
Pembe ruju genellikle spor kıyafette tercih edilmeli diye düşünüyorum. Sade bir kıyafette iddialı bir pembe çok hoş durur, sizin kendinize olan güveninizi gösterir. Ayrıca romantikseniz pembe tam size göredir. Enerjinizin tamamen dışa vurumudur pembe...
 
 
AVON'nun COLOR TREND DOLL PINK rengini önerebilirim. En sevdiğim pembe tonudur. Hem iddialı hem romantik. Ayrıca balm lipstick ile nemlendiricini üzerine sürerseniz, dudaklarınız olduğundan daha dolgun ve canlı duracaktır. Bu ruju sürdüğünüzde göz makyajınızı hafif yapmanızda fayda var. Kıyafet renk kontrastlarına da dikkat etmenizi öneririm.
 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder