Sayfalar

19 Nisan 2015 Pazar

Sokakta En Yeni Trendler, Alışverişte Sezon Modası


Merhaba Arkadaşlar,

İlkbahar ve Yaz aylarında kışa göre giyinmek bence daha kolay ve rahat oluyor. Üst üste giyinme derdi yok, üşüme derdi yok, ayrıca kışa göre daha hesaplı oluyor yapılan alışverişler. Daha rahat ve kolay olsa da yeni trendleri bilmemiz giyinmemiz de ya da alışverişlerimizde daha kolaylık sağlar diye düşünüyorum. Gelelim şu an trend olan kıyafetlere....

Rengarenk şortlar : Şort sezonu başladı. Dar, bol, uzun, kısa rengarenk şortlar, her türlü kombin edebileceğiniz şortlarla spor ya da çok şık olabilirsiniz.


Yırtık pantalonlar : Son zamanlarda caddelerde sıkça gördüğümüz yırtık pantolonlar abartmamak şartıyla değişiklik olarak düşünülebilir.



Süet : Süet olan her şey şu an moda gibi görünüyor. Ayakkabılar, çantalar, ceketler süet olarak gayet şık duruyor bence.




Püsküllü çantalar : Zaman zaman püskül moda oluyor. Şimdi de püskül zamanı. Özellikle çantalarda hoş duruyor, farklı kombin yaparken kullanılabilir.



Beyaz : Baştan aşağı beyaz giymek de moda ve bu moda işimizi kolaylaştırıyor. Bembeyaz giyerek çok şık olabiliriz, hem asil hem modern...

Denim kumaş : Her dönem popülerliğini yitirmeyen denim kumaş, bu sezon yine moda. Kullanımı rahat olan bu kumaşla sıcak günlerde hem rahat hem şık olabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder