Sayfalar

30 Ocak 2015 Cuma

Saç Boyasının Zararlarını Yok Etmenin Sırrı

Merhaba Arkadaşlar,

Hepimiz saçlarımızı boyamaktan hoşlanırız. Beyazımız olsun olmasın, değişiklik isteyip zaman zaman rengini farklı yapmak isteriz. Yazları sarı rengi tercih ederiz, kışın daha koyu renkler moda olur karamellere, sıcak kahve tonlarına gider aklımız...


Saçlarımız ilk  boyadığımızda gayet parlak ve canlı renklerde sağlıklı  görünür. Ama boyanın yıpratıcı etkisiyle saçlar zamanla kurur ve kırılır. Saçın renginden önce sağlıklı olması çok daha önemlidir. Yıpranmış bir platin sarısı saç rengi çok güzel olsa bile, saç eğer kalitesini yitirdiyse, saman gibi görünebilir. Cansız ve matlaşmış saçlarla ne kadar makyaj yaparsanız yapın, ne kadar şık giyinirseniz giyinin kendinizi iyi hissetmezsiniz.
Bu yüzden saçlarını sürekli boyayan biri olarak sizlerle bir sırrımı paylaşmak istiyorum.


Saç boyanızın içerisine boyayı karıştırdıktan sonra bir damla argan yağı damlatırsınız, boyanın yıpratıcı etkisini azaltmış olur ve saçlarınıza nem kazandırarak hem daha sağlıklı ve hem de parlak görünmesini sağlarsınız.

Banyodan sonrada elinize fındık büyüklüğünde argan yağı damlatarak serum olarak da kullanabilirsiniz.


Argan yağını sadece saçlarınıza değil, tırnaklarınıza, yüzünüze ve tüm cildinize nemlendirici olarak da kullanabilirsiniz. Masaj yağı olarak da gayet kullanışlı bir ürün.Cildi yumuşacık yapıyor ve kırışıklıkların azalmasına da yardımcı oluyor. Hamileler de cilt çaltlaklarına karşı rahatlıkla kullanabilirler.


Kısacası her evde bulunması gereken Argan saç bakım serumunu  hiç düşünmeden alın derim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder