Sayfalar

11 Şubat 2015 Çarşamba

Sevgililer Günü İçin Öneriler

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi bu Cumartesi yani 14 Şubat Sevgililer Günü  <3
Tabi ki sevdiğiniz kişiyle her gün bir şeyler yapılabilir ama 14 Şubat günü her yıl farklı şeyler yapmaya vesile oluyor...


Mutlaka evde de bir şeyler yapılabilir. Ama değişiklik olsun diye hem de bu sene Cumartesi gününe denk geldiği için bence dışarıda geçirmek daha anlamlı olacaktır.
Bunun için çok da harcama yapmanıza gerek yok. Fırsat sitelerini takip edip, çok uygun indirim kuponları alabilirsiniz. Eşinizle kendinize güzel masaj ve SPA paketi hediye edebilirsiniz. Bununla ilgili birçok indirim kuponları var. 


Bu konsept ile ilgili daha çok seçenek  bulmak isterseniz burayı tıklayınız.

Ya da gününüzün daha da unutulmaz geçmesini istiyorsanız, konaklamalı paketleri tercih edebilirsiniz. Hem daha hesaplı olur, hem de çok keyifli bir hafta sonu geçirilebilirsiniz. Bu paketlerin içerisinde akşam yemeği, konaklama ve sabah kahvaltısı olanlar var, bir de masaj ve SPA kullanımı ile konaklama ve açık büfe kahvaltısı olanlar var. Hangisini tercih ederseniz o şekilde kuponunuzu alabilirsiniz.


Bu konsept ile ilgili daha çok seçenek bulmak isterseniz burayı tıklayınız.

Yalnız kuponu satın almadan önce gitmek istediğiniz yeri önceden arayıp, boş yer olup olmadığını sorun ki, sonradan yer kalmamışsa size kötü bir sürpriz olmasın.

Şimdiden tüm sevgililerin Sevgililer Günü Kutlu Olsun <3 <3 <3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder