Sayfalar

9 Şubat 2015 Pazartesi

Kusursuz Bir Cilt İçin Vegan Ürün Wellness&Beauty Vücut Peelingi

Merhaba Arkadaşlar,

Rossmann'dan aldığım bir diğer ürünü sizinle paylaşmak istiyorum. Özellikle 30 lu yaşlara gelindiğinde cilt yavaş yavaş hücre yenilenmesini azalttığı için derideki ölü hücrenin atılmasında bizin desteğimiz gerekiyor. Yüzümüz daha ön planda olduğu için yüz temizliğine daha çok önem veririz. Halbuki tüm vücudumuz değerlidir ve tüm cildimize düzenli olarak bakım yapmamız gerekir. 

Sadece yüzümüze peeling uygulamak yerine vücudumuza da peeling yapmalıyız. Bacaklarımızın pürüzsüz ve ışıl ışıl görünmesi ve batıkların giderilmesi için mutlaka vücut peelingi yapmalı hatta hafta da bir kese kullanmalıyız.

Yine çok çok uygun fiyata aldığım vücut peelingini sizlerin de denemesini isterim. WELLNESS&BEAUTY MANDELMILCH&BAMBUS-EXTRAKT (BADEM SÜTÜ VE BAMBU ÖZÜ İÇERİKLİ VÜCUT PEELİNG) : Yumuşak badem sütü, değerli bambu özü ve bakım içerikli kreatinden elde edilen eşsiz karışım sayesinde rahatlamış hissediyorsunuz. Kayısı çekirdeği ve pirinçten elde edilen doğal peeling tanecikleri, cildinizi narince vederinlemesine temizlerken aynı zamanda da cildiniz yumuşak ve ipeğimsi bir görünüme kavuşur.



Uygulaması da oldukça kolay. Islak cildiniz üzerine istenilen miktarda sıkıp, masaj hareketleri ile cildinize sürüyorsunuz. Ardından da bol su ile duruluyorsunuz. İçeriğinde hiçbir hayvansal yağ bulunmaması da diğer bir önemli özelliği. Vegan bir üründür.

Diğer kozmetik mağalarında çok pahalı fiyatlara alacağınız bu peelingi, Rossmann'da sadece 2.050 TL gibi çok uygun fiyata alabilirsiniz... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder