Sayfalar

9 Şubat 2015 Pazartesi

Kişisle Bakım Ürünlerinde Tek Tercih ROSMANN Mağazaları

Merhaba Arkadaşlar,


Bu hafta sonu Nişantaşı'ndaydım. Mağazaları gezerken daha önce de adını duyduğum ama bir türlü gidemediğim ROSSMANN mağazasını gördüm ve tabi hemen büyük bir merakla içeriye girdim. Daha önceden Alman markası olduğu, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünlerin olduğunu duymuştum. Mağazayı gezdikçe gerçekten diğer mağazalarda olmayan sadece Rossmann'da bulabileceğiniz çok uygun fiyatlı ürünler var.

Rossmann'ın İstanbul'da 11Ankara'da 8, İzmir’de 5, Kocaeli- Gebze, Eskişehir, Adana, Uşak, Antalya, Bursa-İnegöl, Manisa-Salihli, Kırıkkale ve Gaziantep'te 1'er olmak üzere toplam 33 mağazası var. 

Kişisel Bakım, Kozmetik ve Sağlık Marketi konseptiyle dikkat çeken Rossmann, mağazalarında cilt ve vücut bakımı, ağız ve diş bakımı, saç bakımı, bebek bakımı, ithal ve yerli parfümler, organik gıda ürünleri, atıştırmalık gıda ürünleri, sağlık ve hijyen ürünleri, ev temizliği, ev idaresi, medya, kitap-kırtasiye, oyuncak, dekorasyon ve hediyelik eşya kategorileri ile bir çok ürün mevcut. Aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

Ürünleri kategorisine göre sıralarsak ;
  1. Ağız ve Diş Bakımı
  2. Bebek
  3. Cilt ve Vücut 
  4. Deneme Boyları
  5. Ev İdaresi Ürünleri
  6. Hazırlayıcı Kozmetik
  7. Koku
  8. Medya
  9. Renkli Kozmetik
  10. Saç Bakımı
  11. Yıkama - Temizleme - Arındırma

Yok yok anlayacağınız, bence hemen size en yakın bir Rossmann mağazasına gidip bir de kendi gözlerinizle reyonlara bir bakın derim :) 

1 yorum: